Udlejning lejlighed København

Udlejning lejlighed

*) Ja, du læste rigtigt! Når du gennemfører et godkendt ophold er gæste formidlingen helt gratis :-)Udlejning lejlighed

Om at udleje lejlighed København

Jeg har kun godt at sige om ferieboligkbh.dk. Jeg har udlejet et par år og systemet fungerer perfekt for mig. Jeg har Instant Booking, så gæsterne kan booke direkte i min online kalender og får løbende booking bekræftelser fra hjemmesiden.

Linda, udlejer - København


Udlejer login er nemt at bruge. Jeg opdaterer hurtigt min kalender, så jeg kun får bookinger på de perioder, jeg vil udleje. Det er super nemt. Og det er mit indtryk at gæsterne også er glade. Jeg kan klart anbefale udlejning gennem ferieboligkbh.dk

John, udlejer - KøbenhavnLejlighed udlejning København

Udlejning lejlighed

Går du med tanker om at udleje lejlighed i København, så kan du med fordel bruge ferieboligkbh.dk. Vi har specialiseret os i ferie lejlighed udlejning til turister, som besøger København og som har lyst til at bo under mere hjemlige forhold. En ferie lejlighed udlejes typisk til en lille familie eller par, som ønsker mere plads end hvad man kan få på hoteller eller vandrehjem.

Udleje lejlighed i København

Hvorfor overveje ferie lejlighed udlejning til gæster? Få mulighed for at få højere lejeindtægter ved at udleje lejlighed til turister, da de jo bor i kortere tid og dermed er villige til at betale en højere pris. Ganger man prisen op med en måned vil denne form for lejlighed udlejning blive ret dyr for en fast lejer. Når din lejlighed udlejes som korttids udlejning behøves der altså i mange tilfælde ikke at være overnattende gæster hver dag for at få huslejen hjem.

Lejlighed udlejes

Din lejlighed udlejes altså præcis som det passer dig! Du slipper derfor at blive bundet af en lang lejekontrakt med en fast lejer og behøver ikke at bekymre dig om at udleje lejlighed til én som du efterfølgende skal være vicevært eller inkasso for. Turisterne bor i få dage og betaler kontant ved ankomsten.

Lejlighed udlejning København

Når du tilmelder dig ferieboligkbh.dk, bestemmer du selv hvornår din lejlighed udlejes, og vi hjælper så med udlejning. Lejlighed i København er dog et must, da vores koncept netop er ferie lejlighed udlejning i København. En ferie lejlighed udlejes typisk mellem 2-4 nætter og i ferieperioder mellem 6-10 nætter, men det er selvfølgelig op til dig, hvor mange eller få dage, du vil udleje lejlighed til gæsterne.


Her kan du kan læse mere om: Udlejning lejlighed København
Vi er pt. 152 tilmeldte udlejere

Udlejning lejlighed København

Gratis for udlejere
100% selvbestemmelse
Ingen annoncebetaling
Direkte lejeaftale mellem dig og lejer
Gratis markedsføring af din feriebolig
Udlej i få dage eller flere måneder
Kun lejligheder i København

Det mener gæsterne:

Vi kan anbefale ferieboligkbh.dk:
Det er nemt at bestille:
Hjemmesiden er nem at bruge:

I alt 6403 bedømmelser. Læs kommentarer

Udlejning lejlighed

Opret den ledige tid i din online kalender i det medfølgende login
Gæsterne booker så online senest 1 uge før ønsket ankomst og I får begge en booking bekræftelse med alle detaljer om opholdet.
Få din leje af gæsten ved ankomsten, når nøglen udleveres.

Læs mere om: Udlejning lejlighed

Her markedsføres din feriebolig bl.a.:

Feriebolig København

Copenhagen Apartments


ferieboligkbh.dk formidler forespørgsler og bookinger mellem lejere og udlejere, og er blandt landets største formidlere af ferielejligheder i København.
Cookie- og privatlivspolitik
© ferieboligkbh.dk Administration, CVR30978404, H.C. Hansens Gade 5 3, 2300 København S

Spørgsmål før tilmelding?

Question