Om ferieboligkbh.dk

Vi er 152 udlejere som byder velkommen til København

Velkommen til København

På ferieboligkbh.dk finder du mange private udlejere, som korttids udlejer vores lejligheder som ferieboliger, når du har brug for overnatning i København.

Nogle af os bor selv privat, når vi rejser og ved hvor rart, det er at bo i 'egen' lejlighed, hvor man evt. selv kan lave mad og slappe af på en hjemlig måde, når man har ferie eller fridage.

Vi stiller vores lejligheder til rådighed i en kortere eller længere periode, og det er helt op til den enkelte udlejer hvornår og hvor meget lejligheden skal udlejes til overnatning. Som lejer er du derfor sikker på at din aftale om ophold sker direkte med udlejer, som aktivt har sat datoerne til udlejning via hjemmesiden.

Alle ferieboliger tilbyder nem booking med øjeblikkelig bekræftelse, så gå blot på jagt efter den perfekte lejlighed til dit ophold i København. Vi ser frem til at byde jer velkommen til København.

Bedømt Fremragende

Din guide til ferielejligheder i København

Se listen over billige ferielejligheder i København her. Du kan søge på datoer blandt alle lejligheder, eller klikke ind og søge direkte på den udvalgte feriebolig.

Under hver omtale kan du læse mere om lejligheden og se hvor den ligger på et kort, samt lave en booking såfremt lejligheden er ledig i den ønskede periode.

En ferielejlighed er din mulighed for billig overnatning i København, og et fint alternativ til hoteller, vandrehjem, dyre feriehuse, et sommerhus langt fra centrum og bed and breakfast.

SØG NU

Lav en søgning

Find din ønskede lejlighed. Alle ferieboliger tilbyder online booking med øjeblikkelig bekræftelse.

Book online

Bekræft din booking ved betaling af reservationsbeløbet online. Der kan betales med alle gængse betalingskort.

Få øjeblikkelig bekræftelse

Efter din bekræftelse modtager du en booking bekræftelse på email med alle detaljer samlet om opholdet.

Ha' et dejligt ophold

Aftal ankomst direkte med udlejer, og betal restbeløbet enten ved ankomst, når du får nøglerne, eller forud for ankomsten.

Vi glæder os til at byde jer velkomne, når I har brug for overnatning i København

Administrationen sørger bl.a. løbende for at opdatere hjemmesiden og formidle kontakten mellem lejer og udlejer. Administrationen er ikke udlejer, så alle henvendelser omkring de enkelte lejligheder og booking reservationer skal ske direkte fra ferieboligomtalerne. For hjemmesidens administration og markedsføring står Jabro, H.C. Hansens Gade 5 3, 2300 København S, CVR 30978404. Ønsker du at udleje din lejlighed til turister som ferielejlighed, så klik og læs mere om hvordan du kommer i gang.

For mere information om brug af hjemmesiden henvises til de Generelle vilkår