Billig overnatning København - lej en ferielejlighed og få masser af plads

Billig overnatning København kan lade sig gøre med en ferielejlighed. Se hvor du kan bo billigt og spare penge på overnatning i København.

Overnatning under samme tag

Vælg mellem mange ferielejligheder i alle prisklasser i hele København, og få plads til hele familien under samme tag. Billig overnatning i ferielejlighed er også perfekt til venner, som skal til København sammen eller forretningsrejsende.

Spar penge på overnatning i København

Ved at vælge billig overnatning i egen feriebolig, har i mulighed for at bo flere personer sammen og dermed billig overnatning med en lav pris pr. person pr. nat.

Billig overnatning med mere plads

I egen lejlighed får i meget mere plads end sammenlignet med andre overnatningsmuligheder i København. Bl.a. eget køkken hvor i kan mad, kaffe eller hvad i har lyst til.

Nem online booking

Det er lige så nemt at leje en billig ferielejlighed som at booke hotel. Alle lejlighederne bookes sikkert gennem booking.com. Prøv en ferielejlighed næste gang, i skal til hovedstaden, spar penge og få billig overnatning i København.

Søg ferielejligheder her og find billig overnatning i København:

Billig overnatning København - gæsteanmeldelser

Læs udtalelser fra tidligere gæster, som vi har hjulpet med billig overnatning i København:

Vi kan anbefale ferieboligkbh.dk: 4.5 af 5
Verificerede lejligheds anmeldelser: 6405
Det var en herlig ferie vi hadde i leiligheden. En riktig flott beliggenhet hvor vi hadde god utsikt til kanalen med kanalbåter og de kunne opplveve de fastboendes bruk av kanalen. Forøvrig er jo hele Christianshavn en perle med tanke på kultur og hoistorie riktig flott var det og mye å se på. Utleier var meget hgggelig og vi vil svært gerne leie denne leiligheten igjen på et senere tidspunkt og vi anbefaler denne leiligheten til andre med varmt hjerte. Vi gleder os til å komme tilbake dit ved en senere anledning. Tusen takk for oss.

Leif Kristian Hast, (5/5)
Excellent apartment!!! The owner is very good host! Apartment is clean! On kitchen you can find all that you need. In common we have only positive emotion about our visit to Copenhagen and time in this apartment! Thank you for all!!!

Ihor Vladyka, Lviv (5/5)
Beautiful apartment, good location and friendly owners. Thanks a lot for all.

Reto Huber, (5/5)
Læs flere gæsteanmeldelser


all-copenhagen-apartments.com er den engelske version af ferieboligkbh.dk

Søg ferielejligheder her og find billig overnatning i København: