Billig overnatning København - lej en ferielejlighed og få masser af plads

Billig overnatning København kan lade sig gøre med en ferielejlighed. Se hvor du kan bo billigt og spare penge på overnatning i København - og book sikkert via booking.com.

Overnatning under samme tag

Vælg mellem mange ferielejligheder i alle prisklasser i hele København, og få plads til hele familien under samme tag. Billig overnatning i ferielejlighed er også perfekt til venner, som skal til København sammen, eller forretningsrejsende.

Spar penge på overnatning i København

Ved at vælge billig overnatning i egen feriebolig har i mulighed for at bo flere personer sammen - og dermed billig overnatning med en lav pris pr. person pr. nat.

Billig overnatning med mere plads

I egen lejlighed får i meget mere plads end sammenlignet med andre overnatningsmuligheder i København. Bl.a. eget køkken hvor i kan lave mad, kaffe eller hvad i har lyst til.

Nem online booking

Det er lige så nemt at leje en billig ferielejlighed som at booke hotel. Alle lejlighederne bookes sikkert gennem booking.com. Prøv en ferielejlighed næste gang i skal til hovedstaden, spar penge og få billig overnatning i København.

Søg ferielejligheder her og find billig overnatning i København:

Billig overnatning København - gæsteanmeldelser

Læs udtalelser fra tidligere gæster, som vi har hjulpet med billig overnatning i København:

Vi kan anbefale ferieboligkbh.dk: 4.5 af 5
Verificerede lejligheds anmeldelser: 6405
Et rigtig hyggeligt sted og kunne bestemt forestille mig at det kunne være en mulighed fremtidigt igen - lækker altan i sommertiden kan jeg forestille mig ;o)

Marianne Nissen, (3/5)
Vi har nydt vores ophold. Her var alt, hvad vi behøvede. Vi fik en fin velkomst, nød den flotte udsigt og gjorde flittigt brug af altanen. Her er lys og luft og god plads. Vi kan varmt anbefale denne centralt beliggende lejlighed.

Esther Hansen, (5/5)
Vi havde nogle dejlige dage i stor byen. Vejret var i den grad med os og vi havde fantastiske indkøbsmuligheder. Vi grillede og nød at følge med i livet i det nye spændende kvarter af København. Fantastisk ro i kvarteret og 3 min til metro når vi trængte til by liv.

Birthe Thorup, (4/5)
Læs flere gæsteanmeldelser


all-copenhagen-apartments.com er den engelske version af ferieboligkbh.dk

Søg ferielejligheder her og find billig overnatning i København: