Bo i egen ferielejlighed med eget køkken

En lejlighed er et godt alternativ til klassisk bed and breakfast København. Du deler ikke en lejlighed som ved bed and breakfast, og I får eget køkken. Se alle lejligheder, der kunne være et alternativ til bed and breakfast København her og book nemt og sikkert gennem booking.com

Få jeres egen feriebolig

En ferielejlighed har den fordel i forhold til bed and breakfast København, at i har lejligheden for jer selv, og ikke skal dele med andre.

Bestem selv hvornår I vil lave mad

Alle ferielejligheder har eget køkken. I får dog ikke morgenmaden serveret som ved bed and breakfast, men til gengæld kan i lave mad, kaffe, alle måltider og hvad i ellers har lyst til, når det passer jer.

Mere plads end ved bed and breakfast

I en lejlighed får i mere plads, og kan med fordel rejse flere personer og bo sammen. Det foretrækker mange gæster i stedet for kun at have en seng som ved bed and breakfast.

Billigt alternativ til bed and breakfast i København

En feriebolig er et billigt alternativ til bed and breakfast København. Bor i flere sammen, bliver prisen pr. person pr. nat tilmed lavere.

Søg ferieboliger som alternativ til Bed and breakfast København:

Bed and breakfast København vs. ferieboliger - gæsteanmeldelser

Se udtalelser fra tidligere gæster, som har boet i ferieboliger som alternativ til bed and breakfast i København:

Vi kan anbefale ferieboligkbh.dk: 4.5 af 5
Verificerede lejligheds anmeldelser: 6405
Super godt ophold i Frederiksberg. Lejligheden er god på den måde at vi selv kan bestemme om vi vil sove ovenpå eller i stuen. Den mulighed får man ikke hvis man bor på et hotel.

Karen Karoline Lund, (5/5)
Det var en rigtig hyggelig lejlighed, der fuldt ud levede op til det vi havde forventet. Desuden var udlejer venlig og imødekommende. Tak for denne gang.

Birthe Malek, (5/5)
Tusind tak for en god modtagelse fra vores sympatiske vært. Lejligheden er "intim" og i "hyggelig frigjort Nørrebro-stil" om man så må sige. Passer perfekt til 2 personer, evt. kærestepar pga det romatiske-miljø og området som helhed med hyggelige butikker, etniske restauranter og cafeer.

Per Olesen, (5/5)
Læs flere gæsteanmeldelser


all-copenhagen-apartments.com er den engelske version af ferieboligkbh.dk

Søg ferieboliger som alternativ til Bed and breakfast København: