Ferie København i egen ferielejlighed

Book en ferielejlighed, og bo billigt når i holder ferie i København. Find den helt rigtige feriebolig og book nemt og sikkert gennem booking.com.

Ferie i København i egen ferie bolig

En ferie lejlighed er en god base på jeres ferie i København. Her får i plads til hele familien, og under samme tag, så kan nyde ferien sammen.

Ferie med masser af plads

Få masser af plads i en ferie lejlighed til at slappe af sammen på jeres ferie. Til at lave mad i køkkenet, hygge foran tv'et, eller starte dagen med at nyde morgenmaden sammen inden i skal ud og opleve København.

Spar penge på ferie i København

Mange lejligheder tilbyder rabat ved eks. ferie ophold på mere end 7 nætter. På den måde kan i spare penge på overnatning på jeres i ferie i København.

Ferie boliger overalt i København

Vælg mellem mange ferie lejligheder overalt i hovedstaden, og bo tæt på de seværdigheder, i gerne vil se, når i holder ferie i København.

Ferie København - søg ferie boliger til jeres næste ferie i København:

Ferie København - Anmeldelser af ferie boliger

Læs anmeldelser fra tidligere gæster, som har boet i ferieboliger under ferie i København:

Vi kan anbefale ferieboligkbh.dk: 4.5 af 5
Verificerede lejligheds anmeldelser: 6405
Min datter og jeg havde den bedste tid i ferie lejligheden, den var stor, ren, lys, moderne og meget meget hyggelig. Vi lejer lejligheden igen i sommer ferien da beliggenheden og lejligheden er helt i top for os. Tak fordi udlejer en rigtig hyggelig og der er en fed lejlighed.

Anita Charlotte Clulow, (5/5)
Thank you so very much! We had a great time in Copenhagen ... not alone thanx to our nice accommodation ;)

Patricia Missler, (5/5)
Vi boede centralt i byen og kunne gå til mange ting. Vi havde en fin lejlighed med de nødvendige ting. Udlejer var meget hjælpsom og gæstfri, han skal ha stor ros. Vi vender gerne tilbage en anden gang.

Anni Haugaard, (5/5)
Læs flere gæsteanmeldelser


all-copenhagen-apartments.com er den engelske version af ferieboligkbh.dk

Ferie København - søg ferie boliger til jeres næste ferie i København: