Om ferieboligkbh.dk

Find nemt den rigtige feriebolig i København

Din guide til ferielejligheder i København

Vi elsker at overnatte i ferieboliger, når vi rejser og ved hvor rart, det er at bo i 'egen' lejlighed, hvor man selv kan lave mad og slappe af på en hjemlig måde, når man har ferie eller fridage.

Derfor startede vi ferieboligkbh.dk tilbage i 2006 og har siden hjulpet masser af glade gæster med at finde den helt rigtige feriebolig - og vi hjælper også gerne dig, når du har brug for overnatning i København.

SØG NU

Vi har i en årrække samarbejdet med booking.com, der er eksperter i at håndtere bookinger på en nem, sikker og professionel måde. Når du søger kan du nemt sammenligne alle ledige lejligheder, filtrere og sortere, så du får det fulde overblik over alle muligheder.

Alle ferieboliger tilbyder sikker online booking med øjeblikkelig bekræftelse, så gå blot på jagt efter den perfekte lejlighed til dit ophold i København. Vi ser frem til at byde jer velkommen til København.

Velkommen til København

Søg og find billige ferielejligheder i København her. Du kan søge på dine foretrukne rejsedatoer og antal gæster, og straks se alle ledige lejligheder fra private udlejere, firmaer og hoteller.

Under hver omtale kan du læse mere om lejligheden og se hvor den ligger på et kort, læse anmeldelser fra tidligere gæster og nemt booke online, når du finder den rigtige feriebolig.

En ferielejlighed er din mulighed for billig overnatning i København og et godt alternativ til hoteller, vandrehjem, dyre feriehuse, et sommerhus langt fra centrum og bed and breakfast.

SØG NU

Lav en søgning

Søg på dine rejsedatoer og filtrer resultaterne ud fra dine behov, så du nemt kan finde den rigtige lejlighed.

Book online

Book sikkert online via vores partner, booking.com. De fleste ferieboliger tilbyder gratis afbestilling.

Få øjeblikkelig bekræftelse

Efter din bekræftelse modtager du en booking bekræftelse på email med alle detaljer samlet om opholdet.

Ha' et dejligt ophold

Aftal ankomst direkte med udlejer, som også er behjælpelig med at svare på spørgsmål forud for ankomsten.

Din guide til ferielejligheder i København

Vores administration sørger bl.a. løbende for at markedsføre og opdatere hjemmesiden, så du nemt kan finde den rigtige feriebolig til dit ophold i København. Administrationen er ikke udlejer, så alle henvendelser omkring reservationer skal ske direkte til vores samarbejdspartner, som håndterer alle bookinger. Ønsker du at udleje din lejlighed til turister som ferielejlighed, så klik og læs mere.

For mere information om brug af hjemmesiden henvises til de Generelle vilkår og kontaktinformationer i FAQ.