Overnatning København i ferielejlighed

Spar penge på overnatning og få mere plads når I skal til København. Overnatning i egen ferielejlighed er billigere end du tror og du kan booke sikkert gennem booking.com.

Ferieboliger overalt i København

Overnatning i en ferielejlighed er et godt alternativ til andre overnatningsmuligheder i København. Har du brug for en base på din næste tur til hovedstaden, kan du med fordel vælge mellem mange billige lejligheder.

Overnatning under samme tag

Rejser i flere sammen, kan i bo under samme tag i en ferielejlighed og dermed spare penge på overnatning i København. Mange lejligheder tilbyder overnatning i flere separate soveværelser.

Spar penge på overnatning i København

Overnatning i København kan godt blive relativt dyrt, hvis i skal bo på hotel i flere dage. De fleste ferielejligheder giver derfor rabat på ophold over 7 overnatninger.

Overnatning med mere plads

Grunden til at mange vælger overnatning i en feriebolig i København er også, at det føles mere hjemligt og der er meget mere plads end hvad man ellers kan få for pengene.

Overnatning København - søg og se ferieboligerne:

Overnatning København - udtalelser

Læs gæsteanmeldelser fra tidligere gæster, som vi har hjulpet med overnatning i København:

Vi kan anbefale ferieboligkbh.dk: 4.5 af 5
Verificerede lejligheds anmeldelser: 6405
Udlejer var helt fantastisk hjælpsom og havde en del papir på tog, bus og Metro-forbindelser. Oversigt over handlemuligheder og med hurtig hjælp hvis vi kaldte! Vi ankom før tid, men det var ingen problem og vi fik endda hjælp med de tungeste tasker! ;-D Kan kun være tilfreds med selve lejlighed og udlejer! Tak for hjælpen!

Diana Andersen, (3/5)
Super location - we will come back :-)

Petra Karnbrock-Elle, (3/5)
ferieboligkbh var en dejlig måde at booke lejlighed på i København. Udlejer var behagelig og venlig. Lejligheden var meget lækker, og beliggenheden var god. Vi vil gerne komme tilbage.

Marita Knudsen, (5/5)
Læs flere gæsteanmeldelser


all-copenhagen-apartments.com er den engelske version af ferieboligkbh.dk

Overnatning København - søg og se ferieboligerne: