Overnatning København i ferielejlighed

Spar penge på overnatning og få mere plads når I skal til København. Overnatning i egen ferielejlighed er billigere end du tror og du kan booke sikkert gennem booking.com.

Ferieboliger overalt i København

Overnatning i en ferielejlighed er et godt alternativ til andre overnatningsmuligheder i København. Har du brug for en base på din næste tur til hovedstaden, kan du med fordel vælge mellem mange billige lejligheder.

Overnatning under samme tag

Rejser i flere sammen, kan i bo under samme tag i en ferielejlighed og dermed spare penge på overnatning i København. Mange lejligheder tilbyder overnatning i flere separate soveværelser.

Spar penge på overnatning i København

Overnatning i København kan godt blive relativt dyrt, hvis i skal bo på hotel i flere dage. De fleste ferielejligheder giver derfor rabat på ophold over 7 overnatninger.

Overnatning med mere plads

Grunden til at mange vælger overnatning i en feriebolig i København er også, at det føles mere hjemligt og der er meget mere plads end hvad man ellers kan få for pengene.

Overnatning København - søg og se ferieboligerne:

Overnatning København - udtalelser

Læs gæsteanmeldelser fra tidligere gæster, som vi har hjulpet med overnatning i København:

Vi kan anbefale ferieboligkbh.dk: 4.5 af 5
Verificerede lejligheds anmeldelser: 6405
Vi havde et super ophold i København. Lejligheden levede fuldt op til vores forventninger og der var ikke noget at klage over. Forholdene var helt i orden og udlejers service har været helt fantastisk. Gården og det grønne område var rigtig hyggelig og velholdt. Vi kunne sagtens finde på at leje lejligheden en anden gang turen går til København og vil klart anbefale andre at bruge hjemmesiden eller henvise til lejligheden. Tusind tak for denne gang.

Heidi Pelzer, (5/5)
Apartment owner went the xtra mile (literally) to guide us from the airport to his apartment, despite the fact he had no car. Short walk to the local bus could take us to all attractions we cared to see.

Beverly Irom, (4/5)
Tak for et par gode dage. Vi opholdte os ikke så meget i selve lejligheden, men det var super lækkert at det var så centralt.

Hanna Overgaard Samsøe, (4/5)
Læs flere gæsteanmeldelser


all-copenhagen-apartments.com er den engelske version af ferieboligkbh.dk

Overnatning København - søg og se ferieboligerne: