Overnatning København i ferielejlighed

Spar penge på overnatning og få mere plads når I skal til København. Overnatning i egen ferielejlighed er billigere end du tror og du kan booke sikkert gennem booking.com.

Ferieboliger overalt i København

Overnatning i en ferielejlighed er et godt alternativ til andre overnatningsmuligheder i København. Har du brug for en base på din næste tur til hovedstaden, kan du med fordel vælge mellem mange billige lejligheder.

Overnatning under samme tag

Rejser i flere sammen, kan i bo under samme tag i en ferielejlighed og dermed spare penge på overnatning i København. Mange lejligheder tilbyder overnatning i flere separate soveværelser.

Spar penge på overnatning i København

Overnatning i København kan godt blive relativt dyrt, hvis i skal bo på hotel i flere dage. De fleste ferielejligheder giver derfor rabat på ophold over 7 overnatninger.

Overnatning med mere plads

Grunden til at mange vælger overnatning i en feriebolig i København er også, at det føles mere hjemligt og der er meget mere plads end hvad man ellers kan få for pengene.

Overnatning København - søg og se ferieboligerne:

Overnatning København - udtalelser

Læs gæsteanmeldelser fra tidligere gæster, som vi har hjulpet med overnatning i København:

Vi kan anbefale ferieboligkbh.dk: 4.5 af 5
Verificerede lejligheds anmeldelser: 6405
Lejligheden var fantastisk. Vi havde store forventninger, men den overgik dem fuldstændigt! Vi ville slet ikke hjem igen. Og vi kunne helt sikkert finde på at leje den igen. Lejligheden har jo en super beliggenhed (lige ved søerne) og er helt nyistandsat. Ville i hvert fald ikke have noget i mod at flytte ind i den :) Virkelig positiv!! Så tusind tak fra os! Og forhåbentligt på gensyn :)

Nathalie Vindel Zaken, (5/5)
Det var en rigtig dejlig lejlighed og vi var meget tilfreds med beliggenheden. Der er S-tog 2 min. gang derfra og man kan også sagtens gå ind til byen. Så rigtig mange gange tak for et dejligt ophold.

Jonna Nygaard Poulsen, (5/5)
Easy to make it your home.

Harrie Van Helmond, (5/5)
Læs flere gæsteanmeldelser


all-copenhagen-apartments.com er den engelske version af ferieboligkbh.dk

Overnatning København - søg og se ferieboligerne: