Feriehus i København - overnatning København

Book en ferielejlighed og bo tæt på centrum. Det er det perfekte alternativ til feriecentre og feriehuse, der typisk ligger fhv. langt fra hovedstaden. Nem og sikker online booking gennem booking.com.

Feriehus i København eller ferielejlighed?

De fleste feriehuse og feriecentre ligger i omegnen af København - ja, en del feriehuse ligger faktisk langt fra selve city. Mange feriehuse og feriecentre tilbyder underholdning til hele familien på stedet, hvor man typisk opholder sig det meste af tiden. I en ferielejlighed bor du tæt på centrum og kan nemt komme rundt til alle seværdigheder.

Tættere på centrum i en ferielejlighed

Ønsker i at bo i og omkring København centrum, og planlægger i at opholde jer i hovedstaden det meste af tiden, kan det anbefales at leje en ferielejlighed i stedet for et feriehus eller feriecenter i jeres ferie.

Spar penge ifht. feriehus i København

Et feriehus/feriecenter udenfor København kan nærmest sammenlignes med et hotel. Vil I tættere på centrum og samtidigt have mere plads, kan vi anbefale en ferielejlighed. Det kan i mange tilfælde også være billigere end feriehuse.

Søg og find den rigtige feriebolig

Spar penge på overnatning i egen ferie lejlighed i København. Søg og se alle mulighederne for dine rejsedatoer nu. Det er et billigt alternativ til feriehuse i København, perfekt til eks. ferie og weekendophold.

Søg lejligheder som alternativ til feriehus i København:

Gæsteanmeldelser

Læs anmeldelser fra tidligere gæster, som har valgt overnatning i en ferielejlighed i stedet for et feriehus i København:

Vi kan anbefale ferieboligkbh.dk: 4.5 af 5
Verificerede lejligheds anmeldelser: 6405
Vi synes det var en rigtig nem og overskuelig måde at leje feriebolig på - godt at man har direkte kontakt med udlejer, og at det hele foregår via mail - udlejer har været utrolig venlig og oplysende om transport muligheder m.m. Vi har været yderst tilfredse med hele opholdet i København.

Linda Hansen, (5/5)
Vi havde et godt ophold i vores feriebolig. Boligen lå kun 5 minutters gang fra metroen og der var indkøbsmuligheder i samme afstand. Ferielejligheden var fin og levede op til de billeder, der var lagt ud på hjemmesiden. Der var alt, hvad vi skulle bruge i lejligheden. Vi følte ikke, at vi var til besvær, selvom vi lejede hos en privat udlejer. Vi vil helt sikkert leje os ind i lejligheden en anden gang, hvis vi har brug for overnatning i nærheden af København.

Mette Ramsgaard, (5/5)
Perfect location and value. This apartment is well equipped and in a safe area. The perfect location is within walking distance of the S and metro station, as well as the city center and Nyhavn areas. Grocery shopping is around the corner. Excellent value for Copenhagen

Paul, cape Town, south Africa (4/5)
Læs flere gæsteanmeldelser


all-copenhagen-apartments.com er den engelske version af ferieboligkbh.dk

Søg lejligheder som alternativ til feriehus i København: