En lejlighed er et godt alternativ til sommerhus i København

Der findes mange dejlige sommerhuse i omegnen af København, men naturligvis ikke midt i København. Her finder du til gengæld masser af skønne ferielejligheder, der kan bookes lige så nemt online og helt sikkert gennem booking.com.

Ferielejlighederne ligger i byen

Bo sammen som i et sommerhus og med København lige udenfor døren. Undgå dermed masser af transport fra et sommerhus til hovedstaden. Du bestemmer selv antal nætter og er ikke låst fast i den gængse sommerhus udlejning fra lørdag til lørdag.

Bo hvor det sker

Du finder ferielejligheder overalt i København, så du kan vælge om du vil bo lige ved kendt attraktion eller mere tilbagetrukket. Book en lejlighed fra en enkelt nat. Perfekt til eks. weekendophold og ferie, og et godt alternativ til sommerhus, som ofte ligger langt fra København.

Find et godt alternativ til sommerhus i København

Søg og se alle ferielejligheder i den ønskede periode. Du finder billig overnatning i alle prisklasser.

Bo under samme tag i byen

De fleste lejligheder kan huse op til 4 overnattende gæster (enkelte op til 8-9 gæster), og det er muligt eks. at vælge 2 lejligheder i samme område, hvis i er mange som rejser sammen, og skal bruge byen. På den måde er en ferielejlighed et godt og billigt alternativ til sommerhus.

Søg ferielejligheder som alternativ til sommerhus i København:

Ferielejlighed vs. sommerhus i København

Se anmeldelser fra vores tidligere gæster, som valgte overnatning i en ferielejlighed i stedet for et sommerhus i København:

Vi kan anbefale ferieboligkbh.dk: 4.5 af 5
Verificerede lejligheds anmeldelser: 6405
Tak for 3 gode dage. God stor lejlighed med det vi skulle bruge. Fedt sted med nem adgang til bus, metro og gåben. Det er bestemt ikke sidste gang vi bruger denne mulighed.

Leo Jensen, (5/5)
The pictures and maps are very well to make the good choice before booking a apartment.

Charlotte Reverand, (5/5)
Vi havde et godt ophold i vores feriebolig. Boligen lå kun 5 minutters gang fra metroen og der var indkøbsmuligheder i samme afstand. Ferielejligheden var fin og levede op til de billeder, der var lagt ud på hjemmesiden. Der var alt, hvad vi skulle bruge i lejligheden. Vi følte ikke, at vi var til besvær, selvom vi lejede hos en privat udlejer. Vi vil helt sikkert leje os ind i lejligheden en anden gang, hvis vi har brug for overnatning i nærheden af København.

Mette Ramsgaard, (5/5)
Læs flere gæsteanmeldelser


all-copenhagen-apartments.com er den engelske version af ferieboligkbh.dk

Søg ferielejligheder som alternativ til sommerhus i København: