En lejlighed er et godt alternativ til sommerhus i København

Der findes mange dejlige sommerhuse i omegnen af København, men naturligvis ikke midt i København. Her finder du til gengæld masser af skønne ferielejligheder, der kan bookes lige så nemt online og helt sikkert gennem booking.com.

Ferielejlighederne ligger i byen

Bo sammen som i et sommerhus og med København lige udenfor døren. Undgå dermed masser af transport fra et sommerhus til hovedstaden. Du bestemmer selv antal nætter og er ikke låst fast i den gængse sommerhus udlejning fra lørdag til lørdag.

Bo hvor det sker

Du finder ferielejligheder overalt i København, så du kan vælge om du vil bo lige ved kendt attraktion eller mere tilbagetrukket. Book en lejlighed fra en enkelt nat. Perfekt til eks. weekendophold og ferie, og et godt alternativ til sommerhus, som ofte ligger langt fra København.

Find et godt alternativ til sommerhus i København

Søg og se alle ferielejligheder i den ønskede periode. Du finder billig overnatning i alle prisklasser.

Bo under samme tag i byen

De fleste lejligheder kan huse op til 4 overnattende gæster (enkelte op til 8-9 gæster), og det er muligt eks. at vælge 2 lejligheder i samme område, hvis i er mange som rejser sammen, og skal bruge byen. På den måde er en ferielejlighed et godt og billigt alternativ til sommerhus.

Søg ferielejligheder som alternativ til sommerhus i København:

Ferielejlighed vs. sommerhus i København

Se anmeldelser fra vores tidligere gæster, som valgte overnatning i en ferielejlighed i stedet for et sommerhus i København:

Vi kan anbefale ferieboligkbh.dk: 4.5 af 5
Verificerede lejligheds anmeldelser: 6405
Et ophold i rigtigt gode rammer. Dejlig moderne ren lejlighed, centralt beliggende og alligevel roligt. Meget venlig, generøs udlejer.

Birgitte Nørbo, (5/5)
Det er en god mulighed for at bo godt. Det hele var nemt og overskueligt. Hvis der var spørgsmål blev de hurtigt besvaret. Udlejer var meget imødekommen. Anbefales varmt til andre.

Anette Sall, (5/5)
Tak for en super dejlig weekend i København. En skøn lejlighed med hvad der skal bruges. Skøn med både en gåtur og hygge i Valby - og skøn og let at komme ind til en hyggelig dag i Københavns centrum. Bus og S-tog lige uden for døren - lettere kan det ikke blive. Sød og venlig udlejer, som også kom med et par gode hints til hvad man kunne foretage sig. Skøn weekend :-)

Jan Honoré, (5/5)
Læs flere gæsteanmeldelser


all-copenhagen-apartments.com er den engelske version af ferieboligkbh.dk

Søg ferielejligheder som alternativ til sommerhus i København: