Udlejning lejlighed København

Udlej som ferie lejlighed og få højere lejeindtægter

Udleje lejlighed i København

Går du med tanker om at udleje lejlighed i København, så kan du med fordel tilmelde dig gennem ferieboligkbh.dk. Siden 2006 har vi arbejdet med ferie lejlighed udlejning til turister, som besøger København og som har lyst til at bo under mere hjemlige forhold. En ferie lejlighed udlejes typisk til en lille familie eller par, som ønsker mere plads end hvad man kan få på hoteller eller vandrehjem.

GÅ TIL TILMELDING

Om at udleje lejlighed København

Hvorfor overveje ferie lejlighed udlejning til gæster? Få mulighed for at få højere lejeindtægter ved at udleje lejlighed til turister, da de jo bor i kortere tid og dermed er villige til at betale en højere pris. Ganger man prisen op med en måned vil denne form for lejlighed udlejning blive ret dyr for en fast lejer. Når din lejlighed udlejes som korttids udlejning behøves der altså i mange tilfælde ikke at være overnattende gæster hver dag for at få huslejen hjem.

Udlejning lejlighed

Din lejlighed udlejes præcis som det passer dig! Du slipper derfor at blive bundet af en lang lejekontrakt med en fast lejer og behøver ikke at bekymre dig om at udleje lejlighed til én som du efterfølgende skal være vicevært eller inkasso for. Turisterne bor i få dage og betaler ved bookingen.

LEJLIGHED UDLEJES: TILMELD NU

Lejlighed udlejning København

ferieboligkbh.dk samarbejder med booking.com, som er specialister i håndtering af bookinger. Du får adgang til dit eget login og bestemmer selvfølgelig selv, hvornår din lejlighed udlejes. Lejlighed i København er dog et must, da konceptet netop er ferie lejlighed udlejning i København. En ferie lejlighed udlejes typisk mellem 2-4 nætter og i ferieperioder mellem 6-10 nætter, men det er helt op til dig, hvor mange eller få dage, du vil udleje lejlighed til gæsterne.

Få højere lejeindtægter

Udlej som ferie lejlighed og få en højere dagspris fra turister end hvad en fast lejer betaler.

Udlej som det passer dig

Når du vil udleje lejlighed i København er det kun dig, som bestemmer, hvornår gæsterne kan booke hos dig.

Styr udlejning på dit login

Du får adgang til dit eget login, hvor du kan styre ferie lejlighed udlejningen. Nemt og overskueligt.

Få flere bookinger

Vi samarbejder med booking.com, så din profil kommer ud til så mange potentielle gæster som muligt og du dermed kan få flere bookinger.

Udlejning lejlighed København

Du kan finde svar på ofte stillede spørgsmål om udlejning af lejlighed i København på tilmeldingssitet:

TILMELD DIN LEJLIGHED HER